NEZ CROSSKART CHAMPIONSHIP RIGA ON AJETTU

Unknown-6.jpeg

Huima viikonloppu ajettu Riikassa 4-5.20189.

Pohjoismaiden NEZ Crosskartin ensimmäinen osakilpailu on takana ja ylpeänä voi taas katsoa tuloksia jokaisesta luokasta. Kehityksen kaari on loistava kaikissa, mutta eritoten Juniori luokissa, Jami Kalliomäki vastaavasti esitti sellaista ylivoimaa Xtrem luokassa, että eipä siinä ollut kenelläkään mitään sanomista, kun Jami voitti A-finaalin lähes puolella kierroksella.

85 cc luokassa Lauri Halonen hallitsisi viikonloppua helpon näköisesti ajaen voittoon omassa lähdössään helpon näköisesti. Suomalaisten juhlaa täydensi Joona Ojalan kolmas sija.

Näyttökuva 2019-5-5 kello 19.08.42.png
Unknown-3.jpeg

125 luokassa Aatu Matikaisella ei ollut moottorissa oikein vetoja, mikä pilasi Aatun A finaalin täysin.

Näyttökuva 2019-5-5 kello 19.09.12.png

Xtrem Junior luokassa hienointa oli, että jokainen kuljettaja vuorollaan oli finaalin johdossa, Raoul Dahlqvist nappasi kuitenkin ykköspystin todella hienolla ajolla ennen Rony Kuljua. Ilari Sääskilahti jätettiin tässä kisassa kolmanneksi.

Unknown-4.jpeg
Näyttökuva 2019-5-5 kello 19.08.15.png

Extrem NEZ luokkaa hallitseva NEZ mestari Jami Kalliomäki ei edes moottoririkko-ongelmien takia jättänyt kenellekään mitään mahdollisuuksia A finaalissa ja ajoi puhtaasti voittoon. Kolmantena tiukassa kisassa oli 5# Johtaja (Petra) Ylinen ja neljäntenä hienolla ajolla #9 Toivio Sakari. #4 Timo Laapotti löytyy sijalta kuusi.

Unknown-6.jpeg