Mtec:lle Ensimmäinen Crosskart Mestaruus!

IMG_1598.JPG

By Team On 4.3.2018In Kisauutiset

Ilari Sääskilahti voitti kaksi viimeistä osakilpailua Suomen 2018 Crosskart talvisarjassa Raahessa ja Mäntyharjussa ottaen mestaruussarjan voiton omiin nimiinsä uudella Mtec:llä. Mtec onnittelee tuoretta mestaria!

Raahessa 17.2. ajettiin sarjan toinen FinRX osakilpailu Raahessa, missä Ilari väläytteli jo hieman tulevaa vieden kilpailun voiton ja asettuen kärkikuskien kanssa samalle viivalle sarjan pisteissä. Tahmean alun jälkeen Raahen voitto oli herkkua tiimille.

Ennen viimeistä Mäntyharjun osakilpailua kaikki kilpailijat olivat niin lähellä pisteissä toisiaan että se kuka voittaa viimeisen osakilpailun voittaa myös mestaruuden. Mtec ja Ilari Sääskilahti Racing olivat toipuneet hyvin epäonnisesta kauden alusta napaten molempien viimeisten osakilpailujen voitot nimiinsä ja voiton Suomen 85cc Crosskart talvisarjassa 2018.

IMG_1600.JPG

Mäntyharjulla Ilarilla oli todella tasainen ja nopea vauhti päällä ilman yliyrittämisen tarvetta pitäen vaan tasaista ajotahtia yllä ja tiimi piti huolen ettei teknisiä ongelmia ilmaannu. ”Mtec on niin tasainen ja luotettava ajaa että on helppo pitää samaa nopeaa ajotahtia yllä pysyen kuitenki radalla”, Ilari kuvaili suoritustaan sen jälkeen, kun hänen kahden viimeisen ajokerran kierrosajoissa oli vain parin kymmenesosasekunnin erot toisiinsa.
Nyt talvisarjan jälkeen Mtec:llä on edessään vielä uudet haasteet asvaltilla ja soralla. ”Nyt Mtec Crosskart on todistanut toimivuutensa lumella ja jäällä, mutta meidän pitää vielä nähdä miten se suoriutuu soralla ja asvaltilla, että joutuuko autoon tekemään joitain muutoksia näitä uusia olosuhteita varten”, Miikka Mäkelä Mtec:ltä kommentoi.

Ensimmäinen kesäsarjan kilpailu ajetaan 20.5. Vilppulassa.