FinRX Kansallisen Rallicrossin sarjaan ilmoittautuminen alkanut!

logo-1.png

Kansalliseen Rallicross sarjaan ilmoittautuminen on avautunut AKK:n KITIssä! Ensimmäinen osakilpailu (1/5) ajetaan Vilppulassa Sunntaina 20.5. Särkikankaan moottoriradalla! Sarjaan ilmoittatuneita kuljettajia voi käydä katsomassa "KULJETTAJAT" -välilehdeltä.

Sarjaan ilmoittaudutaan AKK:n kotisivuilla KITI-järjestelmän kautta. https://akk.autourheilu.fi/Login.aspx

Kilpailija voi ilmoittautua sarjaan sen jälkeen, kun hän on suorittanut jäsenmaksunsa seuraansa ja maksanut lisenssimaksunsa. Sarjan osallistumismaksu 150€ suoritetaan AKK-Motorsportsin tilille FI78 1454 3000 1026 35 Maksun viitteenä käytetään ilmoittautuvan kilpailijan Motorsport id-numeroa. Kun tarvitset kuittia, ole asiasta yhteydessä lajipäällikköön. Ilmoittautuminen on pätevä vasta kun sarjaan ilmoittautunut kilpailija on maksanut sarjamaksun kohdan 1.5.2 mukaan.

Sarjasäännöt tarkemmin sivuilla https://www.finrx.fi/krcsarjasaannot/

Kuljettajat voivat lähettää kuvan autosta, sekä paikkakunnan osoitteeseen info@finrx.fi

KOHTA PAINETAAN MENEMÄÄN SUKKA SYYLÄRISSÄ!

cross.jpeg