Mäntyharjulla ratkotaan Crosskarttien talvimestaruudet 03.03.2018

FinRX talvisarjan päättävässä kisassa ajetaan hieman normaalia poikkeavalla tavalla. Kisassa ajetaan neljä kierrosta, joiden kaikki ajat lasketaan yhteen. Lähes kaikkissa luokissa piste-erot ovat niin pieniä, että kuka tahansa voi joko voittaa tai hävitä kaiken. Nyt nähdään, kenen hermot kestävät ja kuka pystyy ajamaan jokaisen lähdön varmalla otteella virheitä tekemättä ja vielä kovempaa kuin kanssakilpailijat.  

Crosskart Raahe 2018-720009.jpg

Kuva: Toni Vähätupa

85cc luokkaa johtaa #94Miko Vähälummukka tasapistein Ilari Sääkilahden kanssa. Tilannetta ei helpota yhtään se, että perässä vaanii kaksikko #57 Lauri Halonen ja #97 Aleksi Kiikala vain pisteen päässä johtajakaksikosta. Kenelläkään ei vain yksinkertaisesti ole varaa tehdä virheitä lainkaan. Sitten uutena kuskina on tulossa mukaan Aleksi Suono, joka voi sekoittaa pakkaa oikein huolella.

Kuva: NT Productions

Kuva: NT Productions

125cc luokassa #165 Konsta Saarinen on näyttänyt talven merkit kahdessa edellisessä osakilpailussa, joten jos ei mitään yllättävää tapahdu, niin Konsta vie jälleen mestaruuden nimiinsä. Toisena on #169 Aatu Matikainen, jolla on tiukkaa #171 Rustam Mavedonin kanssa. Kumpi vie hopean? Se jää nähtäväksi.

Kuva: NT Productions

Kuva: NT Productions

Xtrem luokassa #79 Petro Koski siirtyi Raahessa kärkeen ja #950 Alexander Shengeliya putosi teknisten ongelmien vuoksi peräti viidenneksi. #32 Valtteri Koski pitää toista sijaa ja kolmantena on #48 Pasi "Tohtori" Hanhivuoma. Sijoista 2-5 käydään varmasti kovaa kamppailua ja tuntien herrat niin tilanteita tulee varmasti. 

Pistetilanne luokittain ennen Mäntyharjun kisaa.

Pisteet+raahen+jälkeen.jpg

Kilpailun info sivuilla

Kilpailu alkaa klo: 11:00

Ajo-ohjeet

Tervetuloa paikan päälle jännittämään