KRC LUOKKIEN SARJATILANNE:

Kuvaa klikkaammalla saat sen suuremmaksi.

krc2.JPG


KRC pisteiden laskutapa:

2.5.2.4. Kaikista alkueristä otetaan aika ja nopein jokaisesta alkuerästä saa 50 sijoituspistettä, toinen 45 pistettä, kolmas 42 pistettä, neljäs 40 pistettä, viides 39 pistettä, kuudes 38 pistettä, seitsemäs 37 pistettä, ja niin edelleen. Näistä alkuerien sijoituspisteistä lasketaan sarjapisteet kuten alla esitetty.

1.13. Sarjapisteet laskenta

1.13.1. Pisteitä jaetaan kunkin luokan 16 parhaalle kilpailijalle alkuerätuloksen mukaan. Lisäksi semifinaalituloksen ja finaalituloksen mukaan. Kaikki pisteet lasketaan kilpailijan ko. kilpailun pistemäärään. Sarjapisteisiin ovat oikeutettuja vain sarjaan ilmoittautuneet kilpailijat ja sarjan pisteet jaetaan vain heidän kesken.

1.13.2. Pistelaskenta on seuraava:

  • Alkuerät: 1. sija 16p, 2. sija 15p, jne.

  • Semifinaalit: 1. sija 6p, 2. sija 5p, jne.

  • Finaalit: 1. sija 8p, 2. sija 5p, 3. sija 4p jne.

1.13.3. Kilpailijan sarjatulos on hänen pisteiden summa. Lopputuloksiin lasketaan sarjan osakilpailut vähennettynä yhdellä osakilpailulla. Pienin pistemäärä vähennetään. Mikäli kilpailija suljetaan kilpailusta, on hänen tuloksensa 0 pistettä ja tämä nollatulos on laskettava loppupisteisiin.

1.13.4. Kilpailijan katsotaan osallistuneen lähtöönsä, kun hän on lähettäjän käskynalaisuudessa moottori käyden. Kilpailijan katsotaan olevan lähettäjän käskynalaisuudessa, kun hänelle on näytetty 5sec taulua lähtötilanteessa

1.13.5. Tasapisteisiin päädyttäessä katsotaan paremmaksi se kilpailija, jolla on sarjan kaikissa ajetuissa kilpailuissa enemmän voittoja, toisia sijoja, kolmansia sijoja jne. Mikäli edellä mainittu ei vielä tuo ratkaisua, ratkaisee viimeisen osakilpailun sijoitus.