Back to All Events

30.–31.3.2019 - Crosskart urheiluopistoleiri Mini, 85, 125 ja Xtrem Junior kuljettajille


  • Varalan urheiluopisto Varalankatu 36 33240 Tampere Suomi (map)

Crosskart urheiluopistoleiri 30.–31.3.2019

Paikka Varalan urheiluopisto, Tampere www.varala.fi

Osallistujat Mini, 85, 125 ja Xtrem Junior kuljettajat

Leirin tarkempi ohjelma ja hinnat: PDF

Leirin tavoite:
Nuori autourheilija tarvitsee suorituksessaan kestävyyttä ja lihaskuntoa, niin että jaksaa keskittyä koko
päivän kilpailusuoritukseensa. Sen takia autourheilussa menestyminen vaatii lajiominaisuuksien
harjoittelun lisäksi fyysistä harjoittelua. Leirillä nuoret autourheilijat tutustutetaan urheiluopistojen urheiluja valmennustoimintaan. Leirillä tarjotaan mahdollisuus testata oma kestävyys- ja lihaskunto, sekä saada testipalautteesta yksilölliset ohjeet harjoitteluun.


Leirillä saadaan teoriaopetusta urheilijan liikunnasta, levosta ja ruokavaliosta. Urheiluopiston valmentajat ohjaavat eri liikuntalajeissa, sekä yksilöinä että joukkueina. Jokaisen kuljettajan ikä ja fyysinen kunto huomioidaan ohjauksessa. Tärkeää on vahvistaa urheilijoiden yhteishenkeä ja saada valmentautumisesta ja harjoittelusta hauskaa ja mielenkiintoista. Leiri on aloitus jatkuvalle valmennukselle, niin että urheilijalla on tavoitteet ja kehittymispolku aina maailman huipulle asti. Yhtenä tavoitteena on tämän lajivalmennuksen myötä saada Crosskart kuljettajia AKK:n Driver Academyn maajoukkuevalmennukseen. Tämän urheiluopistoleirin jälkeen on ajoleiri ennen kesäkauden alkua. Tarkoitus on pitää valmennusleirejä säännöllisestä ja seurata kuljettajien fyysisen kunnon kehittymistä.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot
Sitovat ilmoittautumiset Annika Keski-Korsu annika@tmiakk.fi tai Petri Sääskilahti petri.saaskilahti@kolumbus.fi perjantaihin 8.3.2019 mennessä.

t. Leirin vetäjät Annika ja Petri